Εικονική Περιήγηση 360°

Μια εικονική περιήγηση είναι ένας σύγχρονος τρόπος διαδραστικής προβολής οποιουδήποτε χώρου της επιλογής μας. Μια εικονική περιήγηση είναι το αποτέλεσμα ενός συνόλου πανοραμικών φωτογραφιών, που συνδέονται μεταξύ τους μετά την επεξεργασία τους μέσω εξειδικευμένου λογισμικού και δίνει έτσι την δυνατότητα να καλύψει 360° γωνίες στον οριζόντιο άξονα και 180° γωνίες στον κατακόρυφο άξονα.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 360° ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ?

Μια εικονική περιήγηση 360° επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να επισκεφτούνε τους χώρους της επιχείρησής σας και να αλληλεπιδρούν μαζί τους 24/7, δεδομένου ότι είναι πλήρως λειτουργικό και συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή, υπολογιστή, tablet και smartphone (Android και iOS). Μια εικονική περιήγηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online και offline σκοπούς.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο εργαλείο μάρκετινγκ τελευταίας τεχνολογίας το οποίο αυξάνει το ενδιαφέρον, την κυκλοφορία και το χρόνο που αφιερώνεται στην ιστοσελίδα σας από πιθανούς πελάτες.

Μια εικονική περιήγηση 360° έχει τη δυνατότητα να περιέχει κείμενο, εικόνες, ήχο, βίντεο, εξειδικευμένα γραφικά, συνδέσεις με δικτυακούς τόπους, τα σχέδια των χώρων, χάρτες κλπ. Όλα τα προηγούμενα επιτρέπουν στους πελάτες σας ή σε οποιοσδήποτε χρήστη να βιώσουν μια πλήρως διαδραστική εμπειρία.

Η εικονική περιήγηση 360° είναι πολύ αποδοτική από άποψη κόστους, δεδομένου ότι ο πελάτης πληρώνει μια φορά και μπορεί να κρατήσει τα αρχεία για πάντα κάνοντας οποιεσδήποτε αλλαγές που απαιτούνται ανά πάσα στιγμή, όποτε χρειαστεί.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω μια Εικονική περιήγηση 360°;

Μια εικονική περιήγηση 360° μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην προσωπική ιστοσελίδα σας, στο blog ή μπορεί να σταλεί μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, Instagram κ.α.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

60% των χρηστών του Διαδικτύου θα παρακολουθήσουν μια 360 ° Εικονικές περιηγήση.
Οι εικονικές περιηγήσεις συλλέγουνε 5 εκατομύρια προβολές την ημέρα, παγκοσμίως
Μια ιστοσελίδα με μια εικονική περιήγηση και άλλαν διαδραστικά μέσα έχει 38% περισσότερη κυκλοφορία από ό, τι άλλες που δεν έχουν.
80% των Online αγοραστών παρακινούνται να αγοράσουνε ένα προϊόν όταν το βλέπουνε μέσω εικονικής περιήγησης.
96,2% των ταξιδιωτών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως πηγή πληροφοριών για την οργάνωση ταξιδιών τους.
Οι Εικονικές περιηγήσεις 360 ° σε εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μπορεί βοηθήσει στην αύξηση των online κρατήσεων κατά 48%
Ένας επισκέπτης θα παραμείνει 5 φορές περισσότερο σε μια ιστοσελίδα που έχει μια εικονική περιήγηση 360°.
75% των πιθανών πελατών και επισκεπτών, θεώρησαν ότι η Εικονική Περιήγηση επηρέασε την απόφασή τους.
Οι μεσίτες χρησιμοποιώντας το Virtual Tours ως εργαλείο προώθησης, λαμβάνουν 50% περισσότερα κλικ από αυτούς που χρησιμοποιούνε μόνο στατικές εικόνες.

 

(Sources: ClickZStats, Pew Internet & American Life Study, RISMedia’s Real Estate Magazine, Property week)

Κάθε στιγμή είναι μια νέα αρχή!

Συμπληρώστε την φόρμα με την επιχείρησή και τους στόχους σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.