Το Όραμά μας

Ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς.Η MyBusiness360 είναι εδώ για να σας βοηθήσει στο να είναι πάντα ενημερωμένοι με τα πιο σύγχρονα εργαλεία για την προώθηση της επιχείρησής σας.

Το όραμά μας είναι να δείξουμε στον κόσμο ότι η τεχνολογία είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησής σας. Αλλά η επιλογή των σωστών ανθρώπων για να σας βοηθήσουν να είναι ακόμα πιο σημαντική. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Ιστοσελίδες

Μπορούμε να δημιουργήσουμε την εταιρική σας ιστοσελίδα ή το eshop σας, κάνοντας την παρουσίας σας στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Internet Marketing

Δημιουργούμε τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή εμπλουτίζουμε τα ήδη υπάρχοντα αυξάνοντας έτσι την παρούσια και επίδοση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο.

Εφαρμογές

Μπορούμε να δημιουργήσουμε 'native' εφαρμογές συμβατές με IOS καιAndroid όπως και custom web εφαρμογές.

Υπηρεσίες 360°

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από φωτογραφίες-πανoράματα που συνδέονται μεταξύ τους, υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω εξειδικευμένου λογισμικού για να του επιτραπεί η κάλύψη στο χώρο σε μια γωνία 360 ° στον οριζόντιο άξονα και 180 ° στον κατακόρυφο άξονα. Μια εικονική περιήγηση.

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Επαγγελματική Φωτογράφιση της επιχείρησής σας ή των προϊόντων σας

Είπαν για εμάς

Έχετε κάποια ιδέα?

Μοιραστείτε τις ιδέες /  οράματά σας, μαζί μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιηθούν.

Σε Αριθμούς

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα του σχεδιασμού, της γραφιστικής και της φωτογραφίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις με τη διαμόρφωση της παρουσία τους στο διαδίκτυο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Programming0%
Photoshooting0%
Virtuals0%
Planning0%

Οι Πελάτες μας